Ovens & Furnaces

Tube, Chamber & Split furnaces

Image
Image

Standaard en custom-made heaters en ovens voor R&D, analyse, wetenschap en laboratoria.

Met ruim 30 jaar ervaring ontwerpt en produceert Electron op maat gemaakte elektrische verwarmingselementen en laboratoriumovens. Als expert in het ontwerpen en fabriceren kleine ovens, buisovens en verwarmingsmodules met meerdere verwarmingszones in een temperatuurbereik tot 1.800°C, zijn onze klanten te vinden in de olie-, gas- en energiemarkten.

Features

Uniformiteit op hoge temperatuur
Meerdere verwarmingszones
Weinig onderhoud
Flexibele en custom ontwerpen
Temperaturen tot 1800
Eenvoudig verwisselbare reserveonderdelen
Kant-en-klare oplossingen

Door onze brede toepassings- en productkennis is Electron in staat om verschillende ovens te ontwerpen en te produceren. Door onze keuze voor uitsluitend A-klasse verwarmingsmaterialen, isolatie en mantelmaterialen staan ​​wij niet alleen voor een lange levensduur, maar is ook een duurzame oplossing gegarandeerd. Wij ontwerpen en produceren tube-, split- en chamber-ovens volgens de wensen van onze klanten.

Werkwijze

Bij Electron denken we graag met u mee. We hebben een ruime ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van op maat gemaakte systemen, ovenaccessoires en isolatiematerialen. Onze medewerkers bekijken graag samen met u wat voor u de juiste oplossing is en adviseren u graag hier graag over.

Meer informatie?

Naast verschillende furnaces bieden wij diverse andere producten. Wilt u meer weten over onze tube-, split- of chamber-ovens, of één van onze andere producten of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Ontdek hoe onze warmte uw business kan verbeteren