Cleaning Systems

HFIC furnaces

Image
Image
Image

HF Ion Cleaning voor het reinigen van hot-section gas turbine superalloy components.

Voor de levering van geïntegreerde HFIC (Hydrogen Fluoride Ion Cleaning) reinigingsovens in combinatie met vacuümovens voor diffusie-solderen van Hot-Section gasturbine componenten, werkt Electron samen met SCHMETZ Vacuüm Furnaces uit Duitsland. Hierdoor verkrijgt u via één enkele leverancier een geïntegreerde combinatie van de vereiste apparatuur voor de succesvolle implementatie van vacuüm diffusie-solderen op hoge temperatuur inclusief HFIC-reiniging.

Features

Up-front functioneel ontwerp en projectbeheer van alle essentiële hulpsystemen zoals procesgas(en), elektrische voeding, ventilatiesystemen, uitlaatgasafvoeren, noodkoelwatersystemen, afvalwatersystemen en IT-systemen/communicatie.
Volledige veiligheids- en proces HAZOP-analyse en implementatie van alle gasbewakingsalarmsystemen en indien nodig geïntegreerd in de belangrijkste brandalarmsystemen.
De specificatie van het volume van de HFIC-reactorvolumes kan worden aangepast en afgestemd om de beste compatibiliteit van de toekomstige en verwachte vacuümoven belastingen te bereiken.
Implementatie van lean manufacturing-principes voor best practice operatorergonomie bij het ontwikkelen en maximaliseren van de bestaande vloerruimte.
Volledig op maat gemaakte en ontwikkelde systemen in uw opdracht met een volledig geïntegreerd faciliteit ontwerp met opname van HFIC, vacuümsoldeeroven en een geïntegreerde clean room voor soldeertoepassingsprocedures.

Langere levensduur van kritieke componenten

De reparatie van dure onderdelen  uit gasturbines, vervaardigd uit superlegeringen op basis van Nikkel en Kobalt, wordt al lang erkend als een economische en effectieve kostenbesparende procedure om te zorgen voor een langere levensduur van deze kritieke componenten. Wanneer deze dubbele verwerkingsprocedure correct wordt uitgevoerd, zorgt de combinatie van HFIC-reiniging en het diffusie-solderen binnen de vacuümovens ervoor dat deze hoogwaardige kritieke componenten met succes kunnen worden gerepareerd. Ze voldoen bovendien volledig aan alle OEM- en processpecificatievereisten. Vanwege de steeds toenemende uitdagingen rondom schaarse edelmetaalbronnen, is de succesvolle reparatie van componenten uit de Hot-Section een belangrijke commerciële toegevoegde waarde bij het faciliteren van extra levenscycli van motoren en het behoud van schaarse wereldwijde hulpbronnen en waardevolle materialen.

Werkwijze

Bij Electron kunnen we u volledig ondersteunen op basis van onze uitgebreide ervaring. Als experts op het gebied van thermische procesinstallaties en materiaalverwerking begrijpen we de uitdagingen van HFIC-verwerking en diffusie-solderen in vacuümovens volledig. Ons bedrijfsprincipe is om een ​​waarde toevoegende partner te worden en verbonden te zijn met uw activiteiten, waar we geloven dat we uiteindelijk alleen succesvol kunnen zijn als onze klanten productief en succesvol zijn.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over HFIC-vacuümovens of één van onze andere producten. Of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Ontdek hoe onze warmte uw business kan verbeteren